Skip to main content

De Week van de Circulaire Economie is weer in aantocht! En ook al is het op dit moment wat lastiger om fysieke bijeenkomsten te organiseren, wij zijn hoopvol voor het nieuwe jaar. Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari 2022 krijgen goede voorbeelden een podium en ontmoeten pioniers elkaar.

We bespreken succesfactoren en uitdagingen en starters krijgen tips om aan de slag te gaan met circulariteit. De evenementen samen vormen een groot, landelijk bottom-up festival. Als Cirkelstad Zuid-Holland grijpen we dit moment graag aan om de steden en regio’s, met hun partners, zoveel mogelijk in het zonnetje te zetten.

Zo kunnen we nog meer aandacht vragen voor de circulaire, inclusieve bouweconomie en partijen laten ervaren: #meedoenisnognooitzomakkelijkgeweest

Cirkelstad: leren, ontmoeten en doen

Wat gaan we doen?

We organiseren een inspiratietour naar circulaire, inclusieve voorbeeldbouwprojecten in de diverse Cirkelsteden en -regio’s. Een rondleiding op locatie om successen en lessen te delen en om een en ander met eigen ogen te zien. Dit kan een kant-en-klaar project zijn, maar ook één die nog in ontwikkeling is. En we gaan daar ook volop over communiceren via onze kanalen.

De tour ziet er zo uit:

Maandag 7 februari, 13.00 – 17.00 uur: Rotterdam
Dinsdag 8 februari, 13.00 – 17.00 uur: Het Groene Hart
Woensdag 9 februari, 13.00 – 17.00 uur: Drechtsteden
Donderdag 10 februari, 13.00 – 17.00 uur: Regio 071
Vrijdag 11 februari, 13.00 – 17.00 uur: Den Haag

In iedere stad of regio hebben we ruimte voor 3 locaties, verdeeld over drie tijdvakken: 13.00 – 14.00 uur, 14.30 – 15.30 uur en 16.00 – 17.00 uur.

Wat vragen we?

Wil je zelf de deuren openen bij jouw project of weet je een voorbeeldproject in een van deze steden? Meld je dan uiterlijk 10 december bij Thirza Monster via thirza@icircl.nl.

Werk je voor een gemeente of provincie? Dan vinden we het leuk als je voor ons een wethouder of gedeputeerde uitnodigt voor deze tour. Uiteraard plannen we dan ook een speciaal momentje hiervoor in.

En wil je mee op tour, reserveer dan alvast tijd in je agenda! Ook collega’s en ketenpartners zijn van harte welkom. Verdere informatie over deze inspiratietour volgt.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten tijdens onze inspiratietour in de Week van de Circulaire Economie!

Meld je aan

  • Uiterlijk 1 november vernemen we of je bij de Cirkelstad bijeenkomst in de Duurzaamheidsfabriek bent. Mail naar Thirza Monster: thirza@icircl.nl