Cirkelstad Drechtsteden

Cirkelstad Drechtsteden

Cirkelstad Drechtsteden is op zowel de circulaire als inclusieve visie en aanpak gericht om zo met elkaar in een open, innovatieve samenwerking projecten te realiseren, daar kennis te ontwikkelen, te delen en te borgen. Met als doel opschaling en versnelling. Diverse keren per jaar komen we bij elkaar om te werken aan individuele casussen en gezamenlijke belangen zoals aanbesteden, materialenhub, urban mining, service model, onderwijs en materialenpaspoort.

Voor de programmering werken we samen met de andere Cirkelsteden in Zuid-Holland, zodat we nog meer kennis, inspiratie en netwerk te bieden hebben. Van gebiedsontwikkeling, infra, vastgoed, wonen tot aan interieur. Met een brede, stevige en diverse vertegenwoordiging en partijen die hét verschil willen maken. Logischerwijs zoeken we elkaar dan ook tussentijds op om verdere stappen te zetten in het hier en nu vanuit de praktijk!

 

De partners van Cirkelstad Drechtsteden maken actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit uiteenlopende geledingen van de bouw; De Drechtsteden, Krijgsman Bouw, Dura Vermeer, Buurman, Woonbron, Van der Tol, Cirkellab en Ingenieursbureau Drechtsteden.

Deze partijen werken concreet aan circulaire en inclusieve projecten. Van circulaire wegen, tijdelijke natuur, circulaire sloop, ‘Bouwtalent’ tot aan hergebruik baggerslib.

Hoogtepunten

2019
Opstart Cirkelstad Drechtsteden

Partners

Partijen werken concreet aan circulaire en inclusieve projecten.

Van circulaire wegen, tijdelijke natuur, circulaire sloop, ‘Bouwtalent’ tot aan hergebruik baggerslib. Er zijn binnen Cirkelstad Drechtsteden voldoende initiatieven.